Italiana Ferramenta boor 15 x 90 mm voor boormal

Italiana Ferramenta boor 15 x 90 mm voor boormal
Met de boor 15x90mm met toegang voor boormal kunt u eenvoudig schapsteunen bevestigen aan...meer
Italiana Ferramenta boor 15 x 90 mm voor boormal

Met de boor 15x90mm met toegang voor boormal kunt u eenvoudig schapsteunen bevestigen aan panelen met een dikte van 15 tot 30 mm. Deze boor is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met de boormal voor paneeldikte 15-30 mm.

De boor heeft een diameter van 15 mm en is 90 mm lang. Dankzij de toegang aan de bovenzijde van de boor is het mogelijk om de boor te gebruiken in combinatie met de boormal. De toegang zorgt ervoor dat u de boor recht en stabiel in de boormal kunt plaatsen, waardoor u nauwkeurig kunt boren.

De boor is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een lange levensduur. Door de scherpe snijkanten van de boor kunt u snel en gemakkelijk door het materiaal boren. Het is wel belangrijk om tijdens het boren regelmatig te controleren of de boor nog steeds recht in de boormal zit. Zo voorkomt u dat de boorgaten scheef worden.


Werking van de boor voor boormal

De boor 15x90mm met toegang voor boormal is een onmisbaar gereedschap voor het bevestigen van schapsteunen aan panelen met een dikte van 15 tot 30 mm. Dankzij de boor en de boormal kut u snel en gemakkelijk schappen monteren in bijvoorbeeld een boekenkast of garderobekast.

Een boor van 15 x 90 mm is ideaal voor gebruik met een boormal. Om te beginnen, plaatst u de boormal op het oppervlak waar u wilt boren en zet deze vast met klemmen. Gebruik vervolgens de boor om het gat te maken, zorg ervoor dat de boor rechtop staat en dat het boorgat precies overeenkomt met de markering op de boormal. Zodra het gat is geboord, verwijderd u de boor en de boormal en kunt u verder met uw project.

Het volgende is inbegrepen:
- 1x boor 15 x 90 mm voor boormal

Productspecificaties

Lengte: 90 mm
Materiaal: Staal
Diameter: 15 mm
Handige links
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Italiana Ferramenta boor 15 x 90 mm voor boormal"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Op voorraad

Op werkdagen voor 21:00 besteld is vandaag verzonden

€ 65,48
Dit product wordt exclusief montageplaat geleverd, maak hieronder een keuze:
Italiana Ferramenta boormal voor paneeldikte 15-30 mm
€ 111,98
Veilig betalen met
Advies nodig?

Vraag het aan een van onze medewerkers.

Mail 0598-433401