Over Duovorm


Vlaggen_y1R3EjoIhfnmwMéér dan meubelbeslag

Voor de professionele meubelmaker die kwaliteit wil leveren.
Voor de doe-het-zelver op zolder.
Voor de huiseigenaar die het huis verbouwt.
Voor de klusser met een boot.

Professional of particulier, iedereen kan bij Duovorm terecht voor de finishing touch.

One stop shopping

Dat is makkelijk… Duovorm heeft álles wat nodig is om uw project helemaal af te maken: meubelbeslag, scharnieren, klepbeslag, ladegeleiders, kastinrichting, meubelgrepen, laden op maat, interieurbeslag en scheepsbeslag. Maar ook: service, goede ideeën en onafhankelijk advies.

Praktijkervaring

Niels Ettema en Ferniand Vos zijn de gezichten achter de webwinkel van Duovorm. Praktijkmannen die geheel toevallig in de verkoop van meubelbeslag rolden. Vroeger werkten ze allebei als docent techniek/houtbewerking op het vmbo en hielden ze zich in de avonduren bezig met meubel maken. Door het meubel maken kwamen ze erachter dat het soms moeilijk is om het juiste meubelbeslag te vinden. En dat het vaak alleen in grote aantallen te krijgen is via groothandels. Het idee was geboren: Dan maar zelf een webwinkel beginnen. Ze kochten een faillissementspartij op en vanuit hun schuurtjes begonnen ze met de online verkoop van meubelbeslag.

Dat sloeg behoorlijk goed aan. Er kwamen steeds meer merken en producten bij in het assortiment en het aantal bestellingen nam toe. Al snel waren de schuren te klein en werden lesgeven en meubel maken steeds meer bijzaak. Begin 2017 namen de docenten ontslag op school en werden fulltime ondernemers. Inmiddels levert Duovorm vanuit een flink bedrijfspand alle denkbare meubelonderdelen aan zowel bedrijven als particulieren.

Sinds eind 2021 is het assortiment zelfs uitgebreid met producten uit een andere niche. In November 2021 heeft Duovorm namelijk Ceramic Tools B.V. overgenomen. Ceramic Tools bestaat namelijk uit meerdere webshops met tegelgereedschap

Meedenken en inspireren

De kracht van Duovorm is de combinatie van een sterk assortiment en een hoog serviceniveau. Naast Niels en Ferniand zijn tegenwoordig ook Maarten, Rob, Michel en Celine makkelijk bereikbaar en vinden het ontzettend leuk mee te denken met de professionele of particuliere klant. Dat ontdekken ook steeds meer, meubelmakers, keukenbouwers, keukenleveranciers en meubelzaken. Als iemand voor een geleverde keuken of kast toch nog aanvullend beslag wil aanschaffen is dat bij Duovorm altijd snel verkrijgbaar.

Merkneutraal

Vanuit het magazijn in Veendam wordt uw bestelling snel geleverd. Het assortiment bestaat uit 10.000 artikelen waarvan het grootste deel uit voorraad geleverd kan worden. Weet u niet wat de beste oplossing is voor uw project? Neem gerust per mail of telefonisch contact op, want Duovorm denkt graag met u mee en doet suggesties waar u mee verder kunt. Merkneutraal en objectief. Eerst inspiratie opdoen in de showroom of webshop kan natuurlijk ook!

Kwaliteit en goede merken

Omdat Niels en Ferniand zelf uit de praktijk komen, kunnen ze u goed adviseren. Ze weten waar ze het over hebben en doen geen concessies aan kwaliteit. Zo is Duovorm partner van Häfele, een grote naam in meubelbeslag, die een deel van de showroom heeft ingericht. Andere merken die Duovorm levert zijn Hettich, Blum, Salice, Kessebohmer, Grass en Intersteel. Stuk voor stuk kwalitatieve producten met garantie, die maatvast blijven en lang mee gaan.

 

 

Nielsuu9yUykegSZ57

FerniandV4KHb4UrbbrfA

Directie2

Bedrijfsvoering Anneke Judith Jessica85Ha0rxHbwM6x
GerhardmM2lxoogox4Fx Inkoop Bart8GsnUmp34AVvK Seanhd8GR3ngbPURl
Marketing Tamara Nick E-commerce
MaartenJvZgkqLw0pp8U Celine Rob Fabienne
AndreKZgZNXbInjSu6 Supply-Chain Mia JenniferoaDTiN2IMYE1M
Anas Patrick Mathilde2BPhitB18rHNy Mark
LarissaHfjTzC0bLiLMW JoseMbl5ND9BqVy1j Bianca EzraYHL7kH3zTLcxo
  Ondersteuning JaapoqxE5GJwzbzKf