Meubelbeslag

Wij leveren Meubelbeslag en Meubelonderdelen van alle A-merken. In ons assortiment vindt u onder andere scharnieren, ladegeleiders en klepbeslag. Daarnaast leveren wij een breed assortiment meubelpoten, magneet- en druksnappers en verbindingsbeslag. Wij leveren meubelbeslag aan bedrijven en particulieren. 

Zoekt u een meubelonderdeel of heeft u advies nodig bij het kiezen van het juiste beslag? Neem gerust contact met ons op!

Wij leveren Meubelbeslag en Meubelonderdelen van alle A-merken. In ons assortiment vindt u onder andere scharnieren , ladegeleiders en klepbeslag . Daarnaast leveren wij een breed assortiment... meer lezen »
Venster sluiten
Meubelbeslag

Wij leveren Meubelbeslag en Meubelonderdelen van alle A-merken. In ons assortiment vindt u onder andere scharnieren, ladegeleiders en klepbeslag. Daarnaast leveren wij een breed assortiment meubelpoten, magneet- en druksnappers en verbindingsbeslag. Wij leveren meubelbeslag aan bedrijven en particulieren. 

Zoekt u een meubelonderdeel of heeft u advies nodig bij het kiezen van het juiste beslag? Neem gerust contact met ons op!

Meubelbeslag

Duovorm, méér dan Meubelbeslag

Zoekt u meubelbeslag of meubelonderdelen? Dan bent u bij Duovorm aan het juiste adres. Duovorm levert sinds 2012 professioneel meubelbeslag aan bedrijven en particulieren. Wij leveren onder andere producten van de merken Blum, Hettich, Salice, Kesseböhmer en Grass. U kunt bij ons terecht voor nieuwe ladegeleiders, klepbeslag, scharnieren of andere meubelonderdelen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste meubelbeslag? Met het geven van juist en deskundig advies helpen we u graag verder om uw project tot een succes te maken.

Scharnieren voor meubeldeuren en keukendeuren 

In ons assortiment scharnieren kunt u onder andere Blum scharnieren, Hettich scharnieren, Salice scharnieren en Grass scharnieren vinden. Deze scharnieren worden vaak gebruikt in keukendeuren en meubeldeuren. Deze inboorscharnieren met een boordiameter van 35 mm noemen we ook wel potscharnieren. Potscharnieren zijn leverbaar in de traditionele uitvoering met een veer maar ook in de softclose uitvoering. Deze softclose scharnieren zorgen ervoor dat uw keukendeur geruisloos zal sluiten. Wilt u liever uw keukendeur greeploos kunnen openen? Kies dan voor een push to open systeem. Hiervoor kunt u veerloze scharnieren gebruiken in combinatie met een druksnapper. Na montage kunt u de deur openen door er op te drukken.

Ladegeleiders softclose en push to open

Oudere keukens en meubels zijn vaak voorzien van laden die tijdens het sluiten met een klap dichtvallen. Tegenwoordig zijn laden vaak voorzien van een softclose sluiting. Softclose ladegeleiders geven uw keukenlade of meubellade een luxere uitstraling. Het dichtklappen van de lade is verleden tijd, iets wat het gebruikscomfort zeker ten goede komt. Wij leveren softclose ladegeleiders die gebruikt kunnen worden voor nieuwe meubel- en keukenladen. In sommige situaties is het mogelijk dat een oudere ladegeleider vervangen kan worden door een nieuwe softclose ladegeleider. U kunt de keukenlade dan gewoon opnieuw gebruiken. Momenteel is de greeploze lade een trend. Wij leveren push to open (ook wel tip-on ladegeleiders genoemd)  ladegeleiders van de merken Blum, Hettich en Grass.

Klepbeslag en klepscharnieren

Bent u op zoek naar klepscharnieren voor opgaande of neergaande kleppen? Wij bieden een breed assortiment klepscharnieren van de merken Blum, Grass, Häfele, Hetal en Kesseböhmer. De Blum Aventos klepscharnieren zijn leverbaar in de softclose uitvoering maar ook in de tip-on variant voor greeploos openen. Hetzelfde geldt voor de Kesseböhmer en Häfele klepscharnieren.

Stelpoten en meubelpoten

Voor het waterpas afstellen van keukenkasten heeft u kunststof stelpoten nodig. Wij leveren kunststof stelpoten en metalen stelpoten uit voorraad. Kunststof stelpoten zijn leverbaar in diverse hoogtematen en zijn na montage nog te verstellen. Op deze manier kan een kast of keukenkast eenvoudig gesteld worden. Naast de stelpoten leveren wij de bijbehorende plintklemmen of plinthouders. Deze kunnen op de keukenplint gemonteerd worden en vervolgens om de stelpoot geklemd worden. Zoekt u een tafelpoot of kastpoot? Wij leveren ook een breed assortiment (industriële) tafelpoten en kastpoten. Wanneer u een meubel eenvoudig wilt kunnen verplaatsen kunt u het beste voor zwenkwielen of meubelwielen kiezen.

Kastinrichting voor keukenkasten en kledingkasten

Naast het traditionele meubelbeslag hebben wij een breed aanbod producten die gebruikt kunnen worden voor het praktisch inrichten van keukenkasten en kledingkasten. Hierbij kunt u denken aan hoekkastsystemen en apothekerskasten. Een apothekerskast is ideaal voor het optimaal benutten van hoge keukenkasten. Ook voor kledingkasten kunnen wij praktische oplossingen leveren. Voor het overzichtelijk ophangen van kleding kunt u een garderobelift of garderobestang gebruiken. Daarnaast kunt u in ons assortiment een breed aanbod vinden van schoenenrekken, dassenhouders en broekenhouders.