Retourneren

Indien u een artikel retourneert dient u altijd het volledig ingevulde retour formulier mee terug te sturen. Anders kan de retourzending niet in behandeling worden genomen.

Kosten retourneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen de kosten van de retour zending voor uw rekening. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Retour sturen is niet mogelijk voor maatwerkartikelen, speciaal bestelde producten, beschadigde producten en incomplete producten.

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van online producten heeft u gedurende veertien werkdagen de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden (herroepingsrecht). Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Binnen deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren aan ons retourneren. Hier heeft u 14 dagen de tijd voor, na het doorgeven van de annulering. Om gebruik te maken van dit recht kan u contact met ons opnemen via info@meubelbeslagonline.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Vul bij het retourneren s.v.p. ook het retourformulier in.

Uw aankoopbedrag

Uw aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, terugbetalen.

Retour adres

U kunt uw artikelen per post retour sturen naar:
Duovorm
Lloydsweg 12A
9641KK
Veendam

Download hier ons retourformulier:
 
pdf