K-PUSH adapter 37 mm wit

K-PUSH adapter 37 mm wit
Met de K-PUSH adapter 37 mm in het grijs is het gemakkelijk om een druksnapper te bevestigen aan...meer
K-PUSH adapter 37 mm wit

Met de K-PUSH adapter 37 mm in het grijs is het gemakkelijk om een druksnapper te bevestigen aan een plank of ander oppervlak. De adapter kan eenvoudig worden bevestigd met schroeven en biedt een stevige basis voor de druksnapper. Door de druksnapper in de adapter te schuiven, zorgt u ervoor dat de deur of lade gemakkelijk geopend kan worden met een simpele druk op de deur.

Deze adapter is geschikt voor de K-PUSH druksnapper van 37 mm en heeft een grijze kleur die goed past bij verschillende interieurstijlen. Met deze adapter wordt het bevestigen van de druksnapper op een plank of wand een fluitje van een cent. Zo kan u de druksnapper op de gewenste hoogte plaatsen en de deuren en lades gemakkelijk openen zonder dat er handgrepen of knoppen nodig zijn.


Installeren van de K-PUSH adapter

Het installeren van de adapter is snel en eenvoudig en kan worden gedaan met behulp van de meegeleverde schroeven. De adapter is stevig en duurzaam, waardoor het een betrouwbare oplossing is voor het bevestigen van de druksnapper. Door het gebruik van de adapter heeft u de mogelijkheid om de druksnapper op elke gewenste plek te monteren, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor het openen van deuren en lades.

In combinatie met de K-PUSH druksnapper zorgt de adapter voor een handige en gemakkelijke oplossing om deuren en lades te openen. Door de druksnapper in de adapter te schuiven, wordt het openen van deuren en lades gemakkelijker dan ooit tevoren.

Met de K-PUSH adapter 37 mm wit kunt u gemakkelijk een K-PUSH druksnapper bevestigen op een glazen, houten of kunststof oppervlak. Om de adapter te installeren, plaatst u de adapter op het gewenste oppervlak en markeert u de bevestigingspunten. Boor vervolgens gaten op de gemarkeerde punten en bevestig de adapter met de bijgeleverde schroeven. Nu kun je de K-PUSH druksnapper eenvoudig op de adapter bevestigen en gebruiken om deuren, kasten en lades te openen en te sluiten.

Het volgende is inbegrpen:
- 1x K-PUSH adapter 37 mm wit

Productspecificaties

Materiaal: kunststof
Montagemethoden: Om te schroeven
Kleur: wit
Handige links
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "K-PUSH adapter 37 mm wit"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Op voorraad

Op werkdagen voor 21:00 besteld is vandaag verzonden

€ 1,68
Dit product wordt exclusief montageplaat geleverd, maak hieronder een keuze:
Spaanplaatschroef 3,5 X 16 mm, kruiskop (200 stuks)
€ 2,38
K-PUSH druksnapper met buffer 37 mm wit
€ 6,88
K-PUSH druksnapper met magneet 37 mm wit
€ 6,88
K-PUSH druksnapper Strong met magneet 37 mm wit
€ 6,98
Veilig betalen met
Advies nodig?

Vraag het aan een van onze medewerkers.

Mail 0598-433401