Ladegeleider zwaar - 600 mm - tot 200 kg - volledig uittrekbaar - met vergrendeling

Ladegeleider zwaar 600 mm tot 200 kg volledig uittrekbaar met vergrendeling
Ladegeleider zwaar 600 mm
   
Zoekt u een betrouwbare en stevige oplossing voor het soepel openen en sluiten van zware laden?...meer
Ladegeleider zwaar - 600 mm - tot 200 kg - volledig uittrekbaar - met vergrendeling

Zoekt u een betrouwbare en stevige oplossing voor het soepel openen en sluiten van zware laden? Dan is de Ladegeleider Zwaar 600 mm tot 200 kg precies wat u nodig heeft! Deze ladegeleider is ontworpen voor de zwaardere toepassingen en biedt een uitstekende draagkracht en functionaliteit.

Met een lengte van 600 mm is deze ladegeleider perfect geschikt voor laden van verschillende groottes en afmetingen. Of het nu gaat om industriële toepassingen, werkbanken of zware opbergkasten, deze geleider kan het aan. Hij is speciaal ontworpen om het gewicht van zware lades te dragen, met een indrukwekkend maximaal draagvermogen van 200 kg.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze ladegeleider is de volledige uittrekbaarheid. Dit betekent dat u gemakkelijk toegang hebt tot de volledige inhoud van de lade, zonder beperkingen. Of u nu gereedschap, apparatuur of andere zware voorwerpen in de lade wilt plaatsen of eruit wilt halen, met deze geleider is het een fluitje van een cent. U heeft altijd volledige controle over de inhoud van de lade.

Om extra gemoedsrust te bieden, is deze ladegeleider uitgerust met een betrouwbare vergrendelingsmechanisme. Hierdoor blijft de lade stevig op zijn plaats, zelfs wanneer deze volledig is uitgetrokken. Dit voorkomt ongewenste bewegingen en zorgt voor een veilige en stabiele werkomgeving. Of u nu de lade open hebt staan tijdens het werken of deze gesloten wilt houden tijdens het transport, de vergrendeling zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft.

Deze ladegeleider combineert kracht, duurzaamheid en gebruiksgemak in één. Hij is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen zware belastingen en langdurig gebruik. De constructie is robuust en stevig, waardoor je op de ladegeleider kunt vertrouwen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Kortom, de Ladegeleider Zwaar 600 mm tot 200 kg is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een hoogwaardige geleider voor zware laden. Met zijn indrukwekkende draagvermogen, volledige uittrekbaarheid en betrouwbare vergrendeling, voldoet hij aan al uw eisen. Investeer in kwaliteit en ervaar het gemak en de functionaliteit van deze ladegeleider in uw dagelijkse werkzaamheden.

Bij levering inbegrepen:
- 1x set Ladegeleiders zwaar 600 mm, tot 200 kg, volledig uittrekbaar met vergrendeling

Productspecificaties

Lengte ladegeleider: 600 mm
Type uittrek: Volledig uittrekbaar
Draagvermogen: 200 kg
Handige links
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ladegeleider zwaar - 600 mm - tot 200 kg - volledig uittrekbaar - met vergrendeling"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Op voorraad

Op werkdagen voor 21:00 besteld is vandaag verzonden

€ 112,58
Dit product wordt exclusief montageplaat geleverd, maak hieronder een keuze:
Schroevendraaier PZ2
€ 2,18
Spaanplaatschroef 5,0 X 30 mm, kruiskop (200 stuks)
€ 6,28
Spaanplaatschroef 5,0 X 40 mm, kruiskop (200 stuks)
€ 7,58
Veilig betalen met
Advies nodig?

Vraag het aan een van onze medewerkers.

Mail 0598-433401