Ladegeleider zwaar - 700 mm - tot 100 kg - volledig uittrekbaar - met vergrendeling

Ladegeleider zwaar 700 mm tot 100 kg volledig uittrekbaar met vergrendeling
Ladegeleider zwaar 700 mm
   
Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame ladegeleider voor uw zware lades? Dan is de...meer
Ladegeleider zwaar - 700 mm - tot 100 kg - volledig uittrekbaar - met vergrendeling

Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame ladegeleider voor uw zware lades? Dan is de volledig uitschuifbare ladegeleiders van 700 mm precies wat u nodig heeft! Met een indrukwekkende draagkracht van maar liefst 100 kg, bieden deze ladegeleiders optimale ondersteuning en soepele beweging voor uw lades.

Deze ladegeleiders zijn volledig uittrekbaar, wat betekent dat u gemakkelijk toegang hebt tot de volledige inhoud van uw lades. Of u nu zware voorwerpen, gereedschap, documenten of andere items opslaat, deze ladegeleiders zorgen ervoor dat u moeiteloos bij al uw spullen kunt komen. U hoeft niet meer te bukken of te strekken om iets uit de lade te halen, want met deze ladegeleiders wordt alles binnen handbereik gebracht.

Met een lengte van 700 mm passen deze ladegeleiders perfect in lades van verschillende afmetingen. Of u nu een lade nodig hebt in uw werkbus, camper, boot of in de werkplaats, deze ladegeleiders zorgen voor een stabiele en soepele werking. Ze zijn ontworpen met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze lang meegaan.

De draagkracht van 100 kg maakt deze ladegeleiders uitermate geschikt voor zware belasting. Of u nu gereedschappen, apparatuur of andere zware voorwerpen in uw lades wilt opbergen, deze ladegeleiders bieden de nodige ondersteuning en stabiliteit. U kunt erop vertrouwen dat uw lades veilig en stevig blijven, zelfs bij intensief gebruik.


Installatie van de geleider

De installatie van deze ladegeleiders is eenvoudig en snel. Met behulp van de bevestigingsmaterialen en instructies kunt u ze moeiteloos aan uw lades bevestigen. Ze zijn ontworpen voor gebruiksgemak en bieden een naadloze integratie met uw bestaande ladesysteem.

Daarnaast zorgen deze ladegeleiders voor een gelijkmatige en soepele beweging van uw lades. Dankzij hoogwaardige kogellagers glijden de lades moeiteloos in en uit, zonder haperingen of vastlopen. Je kunt genieten van een geavanceerd geleidingssysteem dat zorgt voor een optimale gebruikerservaring.

Bovendien is de geleider voorzien van een handige vergrendeling. Wanneer de lade volledig is uitgeschoven of ingeschoven, vergrendelt de geleider. Hierdoor blijft de lade stevig op zijn plaats, zelfs bij zware belasting. U kunt de vergrendeling eenvoudig ontgrendelen door het lipje omhoog te doen. Zo houd u uw spullen veilig en georganiseerd.

Of u nu een professional bent die gereedschap opbergt of een huiseigenaar die op zoek is naar georganiseerde opbergruimte, deze ladegeleiders bieden de perfecte oplossing. Met hun indrukwekkende draagkracht, soepele beweging en duurzaamheid zijn ze een waardevolle toevoeging aan uw ladesysteem.

Het volgende is inbegrepen:
- 1x set ladegeleider zwaar 700 mm, tot 100 kg, volledig uittrekbaar met vergrendeling

Productspecificaties

Lengte ladegeleider: 700 mm
Type uittrek: Volledig uittrekbaar
Draagvermogen: 100 kg
Handige links
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Ladegeleider zwaar - 700 mm - tot 100 kg - volledig uittrekbaar - met vergrendeling"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Op voorraad

Op werkdagen voor 21:00 besteld is vandaag verzonden

€ 55,98
Dit product wordt exclusief montageplaat geleverd, maak hieronder een keuze:
Schroevendraaier PZ2
€ 2,18
Veilig betalen met
Advies nodig?

Vraag het aan een van onze medewerkers.

Mail 0598-433401