Kogelgeleider met sluiting, 800 mm 120 kg

Kogelgeleider met sluiting, 800 mm
Bent u op zoek naar een hoogwaardige kogelgeleider met demping voor uw ladesysteem? Dan is de...meer
Kogelgeleider met sluiting, 800 mm 120 kg

Bent u op zoek naar een hoogwaardige kogelgeleider met demping voor uw ladesysteem? Dan is de kogelgeleider met demping van 800 mm en een draagvermogen van 120 kg precies wat u nodig heeft! Deze geleider biedt niet alleen een volledig uittrekbare lade, maar ook een soepele en stille werking voor het ultieme gebruikscomfort.

De kogelgeleider is voorzien van kogellagers, wat zorgt voor een moeiteloze en vloeiende beweging van de lade. Dit betekent dat u zonder enige inspanning de lade volledig kunt uittrekken en gemakkelijk toegang hebt tot de inhoud ervan. Of het nu gaat om een keukenlade, een kantoorkast of een opbergmeubel, deze geleider garandeert een probleemloze bediening.

Een van de handige kenmerken van deze kogelgeleider is de dempingstechnologie. Dankzij de demping wordt de lade bij het sluiten zachtjes afgeremd, waardoor harde sluitgeluiden worden voorkomen. Dit is vooral handig als u waardevolle spullen of breekbare voorwerpen in de lade bewaart, omdat de demping voorkomt dat ze verschuiven of beschadigd raken.

Met een draagvermogen van 120 kg kunt u erop vertrouwen dat deze kogelgeleider stevig en betrouwbaar is. Het is in staat om zware belastingen te dragen zonder dat dit ten koste gaat van de soepele werking. Of u nu zware gereedschappen, boeken of andere items in de lade plaatst, deze geleider kan de uitdaging aan en zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid.

De installatie is eenvoudig: u plaatst de geleider aan de zijkant van de lade oen bevestigt deze stevig met behulp van de schroeven. Zorg ervoor dat de geleider waterpas en recht is voor optimale prestaties. Met de kogelgeleider geniet u van een vlotte en geluidsarme werking, terwijl de demping zorgt voor een zachte sluiting.

Kortom, de kogelgeleider met demping van 800 mm en een draagvermogen van 120 kg is de ideale keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige geleiding voor lades. Met zijn kogel gelagerde en volledig uittrekbare ontwerp, zijdelingse montage en dempingstechnologie biedt deze geleider het beste op het gebied van functionaliteit en gebruiksgemak.

Het volgende is inbegrepen:
- 1x set kogelgeleider met demping 800 mm 120 kg

Productspecificaties

Lengte ladegeleider: 800 mm
Type uittrek: Volledig uittrekbaar
Draagvermogen: 120 kg
Inbouwhoogte: 58 mm
Inbouwbreedte per geleider: 19,5 mm
Handige links
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kogelgeleider met sluiting, 800 mm 120 kg"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Op voorraad

Op werkdagen voor 21:00 besteld is vandaag verzonden

€ 38,18
Dit product wordt exclusief montageplaat geleverd, maak hieronder een keuze:
Schroevendraaier PZ2
€ 2,18
Veilig betalen met
Advies nodig?

Vraag het aan een van onze medewerkers.

Mail 0598-433401